Ogólnie nie ma żadnych przełomów wszystko idzie powoli ale skutecznie do przodu, jeżeli interesuje Cie na bieżąco co jest zrobione zaglądaj na kanal YT tam są wycieki z rzeczy którymi mogą się już pochwalić.
@Bury
LOL, przecież NIKT z twórców nie powiedział słowa o premierze 13 stycznia. Wymyślono to chyba na naszym polskim forum headcrab.pl. Co ma ukazanie się czasopisma do premiery moda?! Na oficjalnym forum za bardzo nikt nie brał czegoś takiego pod uwagę, prędzej liczono na wyciek dema.
Poszła jakaś głupia plotka i tyle.
Jedyna data, którą przełożyli to "2009". Następnej już nie będzie - pozostaje "when it's done.".
Ja stawiam na 12. urodziny Half-life (jesień tego roku). Czemu? Proste: bardzo starali się dokończyć mod w 2009 roku, bo po raz pierwszy podali jakąś datę. W grudniu już stawali na głowie, ale ostatecznie ogłosili FAIL i się tłumaczyli, że ta data miała ich zmotywować i zmusić do skończenia, bo projekt ciągnie się o wiele za długo.
Jednak ze względu na zaistniałą sytuację uważam, że mod jest w bardzo zaawansowanym stadium. Teraz prace trochę zwolnią, więc nie ma co liczyć na wiosnę, a potem pewnie wynikną rzeczy w beta-testach, których się nie spodziewają. Na pewno nie wakacje.
Jest malutka szansa na wiosnę, ale to jesień wydaje się być bardzo prawdopodobna.
Może chodzi mu o to co się dzieje z epizodami, a właściwie ostatnim.
Dokładnie. Każdy epizod oraz sam HL2 był przekładany. EP3 to szczyt wszystkiego ;) HL2 robili jakieś 5 lat i efekt sami widzieliśmy. EP3 też powstaje długo i mam nadzieję, że będzie to extra epizod ( z tego co wyczytałem i rozumiem, ma to być ostatni epizod i koniec sagi HL ). Co ma niezależny mod do epizodów? Przekładane terminy ( miał być w 2009 roku :P ).
Cytat:
Jaki odcinek ?
Dla mnie HL to jeden wielki film. Fabuła nieziemska i ten klimat... Nic nie przebije Gordona i jego bandy do sztucznie stworzonej i nadmuchanej kasą (Hollywood) Lary Croft.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum