Użytkownik:
Hasło:
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:
Portal FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj

Black Mesa Strona Główna » Black Mesa » Black Mesa » nowe wiadomosić o BMS
Poprzedni temat «» Następny temat
nowe wiadomosić o BMS
Autor Wiadomość
Esterling

Wysłany: 2010-01-31, 14:32   

Black mesa miał wyjść 2009 taki był palan a ep3 nic o tym nie piszą co będą czekali następny rok z wydaniem black mesay żeby wydać razem z ep3 to jest głupota.
gdzie masz jakiś trainer do ep3 może i wyjdzie ale dużo po black mesa bo to się mija z celem niedługo jestem pewien ukarze się black mesa blackmesasource.com tam czytaj kolego nie jestem tu poto by się kłucić tylko wypowiedziec swoje zdanie dobrze poprawiles mnie jak pisalem ''może'',''nie jestem pewien'' tak pisałem nie pisałem że napewno wiem szuakm wszędzie gdzie moge o tym black mesa i wogóle o hl czy coś będzie jeszcze itp. dzięki za poprawienie mnie o ile to jest prawdą ja też niewiem nieważne pisze co wiem nowego o bms z różnych zródeł. POZDRO!

Wyso77 

Wysłany: 2010-01-31, 17:25   

Esterling napisał/a:
Black mesa miał wyjść 2009 taki był palan a ep3 nic o tym nie piszą co będą czekali następny rok z wydaniem black mesay żeby wydać razem z ep3 to jest głupota.
gdzie masz jakiś trainer do ep3 może i wyjdzie ale dużo po black mesa bo to się mija z celem niedługo jestem pewien ukarze się black mesa blackmesasource.com tam czytaj kolego nie jestem tu poto by się kłucić tylko wypowiedziec swoje zdanie dobrze poprawiles mnie jak pisalem ''może'',''nie jestem pewien'' tak pisałem nie pisałem że napewno wiem szuakm wszędzie gdzie moge o tym black mesa i wogóle o hl czy coś będzie jeszcze itp. dzięki za poprawienie mnie o ile to jest prawdą ja też niewiem nieważne pisze co wiem nowego o bms z różnych zródeł. POZDRO!

Po pierwsze. Sam wpadłeś na to że na blackmesasource.com są jakieś informacje ? Jak coś dzięki bo naprawdę kurde nie wiedziałem. Spx oświeciłeś mnie.

Po drugie. Też nie chcę się kłócić ale dobija mnie to że ktoś wie lepiej i więcej niż serwisy specjalizujące się w grach, takich jak: Miastogier GamePlayerTeam GryOnline PLProject CDProject etc. do tego już całkowicie leżę jak czytam informacje że BMS wcale nie wydało trailera gdzie wyskakuje data wydania w 09, a na dodatek ta osoba chcę by to pokazać - to szczyt wszystkiego.

Po trzecie. Przekazałem informacje jakimi dysponuje serwis GPT (nowa firma typu GryOnline) więc po co zaraz wielkie narzuty że jakim to ja jestem debilem i idiotą by nie wiedzieć gdzie są informacje nt. BMS czy tam innych gier.

Po czwarte. Pracuję z GPT więc wiem.

Po piąte. To temat o ,,Nowych wiadomościach o BMS" Ja spełniłem wymóg. Poinformowałem Was co planuje wprowadzić kilka osób z BMS i już.

Po szóste. Kwestionujesz te słowa - czyli wiesz lepiej. Spoko, nie wiedziałeś nawet że BMS był kiedyś tam zapowiadany na 09 rok. OK.

Po siódme. Popuściłem interpunkcję ponieważ nie mam czasu klikać non stop na przecinki. Bo mam za daleko od kropki a krew mnie zalewa jak czytam tego typu posty. Tak że nie kwestionuj też czasem tego.

Po dziewiąte. Nie pisz nic co nie jest związane z informacją nt. BMS.

Po dziesiąte. Wiem że chcesz się wypowiedzieć i nie ma tu żądnych przeciwwskazań lecz jeżeli firma specjalizuje się w dowiadywaniu pewnych spraw do tego za Was to proszę nie informować o tym jak to wiele wiecie i wymądrzać się.

Pozdro zakończmy temat ... Tylko jak info będzie pisz. Pełen szacun i tyle. Jak chcesz się do tego odnieść i mi doskwierać to PW. Miłego pobytu na forum. Amen.

Esterling

Wysłany: 2010-02-01, 12:42   

Luz.
Czekam na nowe info o BMS.
Jak coś się dowiem to napisze

Wysłany: 2010-02-17, 19:58   

A mi się wydaje ,że BMS będziemy mieli najwcześniej w 2012( może zdążymy przed końcem świata :P). W sumie nie liczę za bardzo na tego moda. Możecie mnie zjechać ,zlinczować itd, ale ja się nie napalam (bolesny zawód z Duke Nukem Forever zrobił ze mnie sceptyka) i dlatego przyjemność z grania(jeśli gra wyjdzie wcześniej) będzie (dla mnie) większa.

Ghost

Wysłany: 2010-03-24, 16:59   

Co o tym myślicie ? http://www.cdaction.pl/ne...-powerplay.html

@DrVaNs
Administrator

Wysłany: 2010-03-25, 00:46   

Rzecz intrygująca, ale niestety nie umiem sobie podpiąć pod ten cień żadnego modelu z HL, Nawet Gordon mi nie pasuje tak szczerze.

Daimenes124

Wysłany: 2010-04-13, 07:02   

Dym napisał/a:
A mi się wydaje ,że BMS będziemy mieli najwcześniej w 2012( może zdążymy przed końcem świata :P). W sumie nie liczę za bardzo na tego moda. Możecie mnie zjechać ,zlinczować itd, ale ja się nie napalam (bolesny zawód z Duke Nukem Forever zrobił ze mnie sceptyka) i dlatego przyjemność z grania(jeśli gra wyjdzie wcześniej) będzie (dla mnie) większa.

Chyba przez kosmos umrzemy a nie przez "KONIEC ŚWIATA napisał Dym" ja bym wolał żeby zrobili to szybko i pozatym widywałeś tu trzęsienia ziemi?

Black Mesa Strona Główna » Black Mesa » Black Mesa » nowe wiadomosić o BMS
Odpowiedz do tematu