Witam czy jest jakaś widomość o BMS kiedy premiera chociasz wstępna data czy w tym miesiącu jeśli ktoś cokolwiek wie prosze o odp.
Mam nadzieje że w najbliższych tygodniach pojawi sie gra albo jakiś istotny komunikat
Ja też, bo zaczyna mnie to wkurzać już powoli ale bardzo. Więc co do pytania to nie ma żadnych wiadomości, nic, totalne zero. Jak będzie coś to będziemy hałasować na forum.
Kurde... Ale się niecierpliwie codziennie wbijam tu na forum i pare innych stron czy coś widomo o premieże mam teraz ferje myslałem że sobie pogram.
Takie rzymanie w niepewności mnie dobija ale lepiej nich przytrzymają dłużej jak by to miało być na zasadzie Gothic 3 w sęsie że bug na bugu i bugiem pogania a 100 patchy sie nie opłaca ściągać
Nie chcę nikomu robić nadzieji ale wyczytałem na pewnym forum że premiera odbędzie się na początku lutego mieędzy 5-14 lutego już na 2 forach wycztałem może to być wymysł i pomuwienie jakieś ale informje na wszeli wypadek.
Przydałoby się zagrać w BMS w tym roku, bo z tego co czytałem to EP3 nie wyjdzie w 2010 roku :/ Już 3 lata czekamy !!! Więcej czekamy niż jest to potrzebne...
Przydałoby się zagrać w BMS w tym roku, bo z tego co czytałem to EP3 nie wyjdzie w 2010 roku :/ Już 3 lata czekamy !!! Więcej czekamy niż jest to potrzebne...
z Tego co mi wiadomo To HL2 EP3 tak jak i HL3 to są pogłoski i nic takiego nie wyjdzie wogóle mam nadzieje że się mylę zamiast tego jest Balck mesa i będą robione dodatki do niej jak operationa black mesa(oposing force) i Barney tale's(blue shift)
owszem słyszałem o Half life 2 ep3 ale zostalo to wycofane są jakieś urywki jak odlatuje sie helikopterem potem ale to są mody robione przez ludzi albo to co vavle zaczelo robic i przerwalo poniewaz black mesa stanol na 1 miejscu jak zle pisze prosze o poprawke kogos.
Black Mesa source to jest już 6-eścio letni projekt i pewnie jak każdy HL będzie graom roku zapewne roku 2010. Mam nadzieje że dodtaki pojawią się zaraz po podstawowej wer.
Bury, ValVe nie potwierdziło - więc czekamy na oficjalne info.
Esterling, Operation Black Mesa, Barney's Tales to są osobne projekty. Wyjdą kiedy skończą je robić.
Tak tak wiem :]
Ale dzięki za potwierdzenie mojej tezy :D
Mam wielką nadzieje że wyjdzie to w tym lutym jak pisałem poprzednio niewiem czy to prawda może wymysł i do puki oficjalnie nie dadza daty premiery to ustawiam sie na ten luty poczatek mam nadzieje ze cos im nie pujdzie nie tak i nie bedzie ta premiera w nastepnym roku azem z diablo 3 jeszcze wyjdzie.
Ale woel czekac zeby to nie bylo zbugowane i nie dorobione. Pozdrawiam czekam na nowe info.
hehe sam tytół powoduje ciarki ;D
to już jest legendarna gra te misje i fabuła jest fantastyczna od wielu lat kogo nie spytać wie co to za gra.
im bardziej gadamy o tym tym bardziej nie mgoe się doczekać aż pewnego dnia włącze forum i będzie BMS !
:]
[ Dodano: 2010-01-29, 20:09 ]
Battlefield bad company 2 to przeciwnik a jednoczesnie konkurent do gry roku hl grafike ma oszalamiajaca przyznam ale FarCry 2 mnie naj bardziej pod wzgledem grafy uwiudl ale i tak dla mnie HL bedzie zawsze na 1 miejscu potem Warhammer 40k ;P
z Tego co mi wiadomo To HL2 EP3 tak jak i HL3 to są pogłoski(...)
- HL3 nie wyjdzie.
- HL2 EP3 wyjdzie.
Black Mesa Source ma wyjść wtedy kiedy ES3. Mam nadzieje że ten kto to wymyślił z ich grupy szybko zmieni zdanie i wypuszczą to szybciej niż zamierzają. Drażni mnie to oczekiwanie naprawdę już. Anglicy też tracą cierpliwość do nich. Zresztą wpadką ich jest to że ładnie się apili do 2009 roku, a tu co ? już luty 2010 i dalej nic. Pozdrawiam...
z Tego co mi wiadomo To HL2 EP3 tak jak i HL3 to są pogłoski(...)
- HL3 nie wyjdzie.
- HL2 EP3 wyjdzie.
Black Mesa Source ma wyjść wtedy kiedy ES3. Mam nadzieje że ten kto to wymyślił z ich grupy szybko zmieni zdanie i wypuszczą to szybciej niż zamierzają. Drażni mnie to oczekiwanie naprawdę już. Anglicy też tracą cierpliwość do nich. Zresztą wpadką ich jest to że ładnie się apili do 2009 roku, a tu co ? już luty 2010 i dalej nic. Pozdrawiam...
Nie wydaje m isię miał black meas wyjść 2009 a o ep3 niebyło mowy nawet pogłoski że będzie wychodził ani recenzji,trainera ep3 niema tylko jakies fake na youtube ja wiem tylko ze black mesa wyjdzie na pewno w tym roku i juz nie dlugo do 1,2 misięcy.
Po co te kwestionowanie teraz tego co napisałem. Że Ci nie wiadomo nic nt. HL, BM, to twój problem, ale Team do którego należę z pewnością tego co się dowiaduje to nie fake, zmory, ani inne głupie wymysły więc wiadomościami którymi dysponujemy są na razie takie iż:
- HL3 nie wyjdzie
- Episode There (3) wyjdzie.
A że na YT są jacyś idioci, co myślą że na gModzie zrobili jakąś super bete albo inne jakieś fake to nie znaczy że wszystkie informacje to tzw Fake i gry nie będzie. Oczywiście Ci ludzie to jakieś napalone dzieci, albo jacyś inni chorzy inaczej którzy myślą że są fajni. Nie ma oficjalnych (Video) od Vavle oraz screenów, tak że ponawiam w tym piśmie że:
HL2 EP3 - będzie (nie wiadomo kiedy), a HL3 - nie wyjdzie.
Toteż BMS wyjdzie lecz wtedy kiedy EP3 - tak twierdzi ich Team. Wszystko może się zmienić, ale to obecne informacje także, ani ja, ani Ty nic nie poradzisz, więc pozostaje nam czekać. Kaput, koniec tematu. Skany udostępnione powyżej. Pozdrawiam.
P.S.
Cytat:
Nie wydaje m isię miał black meas wyjść 2009
To jak tyle wiesz i Ci się ,,nie wydaje", a kilka set milionów fanów BMS jest w obłędzie to po co sam BM Team (który też popadł w furię nieprawdy) wystawiał trailer'a z końcowym wpisem daty wydania 2009 ? Pomyśl zanim napiszesz kolejnego posta, zastanów się czy w ogóle coś pisać, niż ukazywanie swojej racji która nie jest prawdą.
Też chciał bym napisać BM będzie już jutro i naciągnąć wszystkich oraz jarać się pod tę grę lecz niestety wiemy razem że tak nie będzie i się nie najaramy. Tak że czekamy, a tym poście piszemy tylko NOWE wiadomości nt. BM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum