Użytkownik:
Hasło:
Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie:
Portal FAQ Szukaj Użytkownicy Grupy Rejestracja Zaloguj

Black Mesa Strona Główna » Black Mesa » Black Mesa » Half LIfe Black Mesa Dodatki i wymagania
Poprzedni temat «» Następny temat
Half LIfe Black Mesa Dodatki i wymagania
Autor Wiadomość
Esterling

Wysłany: 2010-01-16, 15:11   Half LIfe Black Mesa Dodatki i wymagania

Witam chciałem się dowiedzieć czy będą dodatki do BMS a dokładniej takie jak Blue Shift i oposing Force.
Wyczytałem że będzie Operation black mesa (Oposing force i Tale's Barney (Blue Shift) tylko nie wiem
czy to wymysły ludzi czy to naprawde będzie nie ejstem wtajemniczony ani troszkę a przy okazji chciałem ię dowiedzieć jak ktoś wie jakieś dokładne wymagania posiadam :
Asus M2N4-SLI
GeForce 9500GT 1GB zmieniam na 9800GTX
AMD Athlon 64 2x4200+ 2x2.2GHz zmieniam na 2x6000+ 2x3.2GHz
2GB ram 800mhz DDr2 dokupuje 2GB

Ale puki co mam ten sprzęt dopiero za 2miesiące zmienie

Bardzo proszę o odp.
Dzięki z góry.

@DrVaNs
Administrator

Wysłany: 2010-01-16, 20:07   

Dodatków oficjalna ekipa nie planuje, ponieważ są inne ekipy które tworzą te gry. Co prawda nie idzie im to tak przebojowo jak BM, ale są postępy.

Co do wymagań - będą podobne ale ciutke mniejsze niż dla Episode Two.

Esterling

Wysłany: 2010-01-16, 23:28   

Dzięki za odp.
Za nim przejdzie się BMS to mam nadzieje że wyjdzie wszystko no może większa część
1 część HL była bowiem najdłuższa.

Wysłany: 2010-02-17, 19:43   

A mi się wydaje ,że "Operaton" rozwija się 2 razy szybciej niż BM: Source... Pamiętam ,że o remakeu czytałem już w 2007. Tak po za tym wkurwia mnie jak jak ktoś obiecuje premierę na 2009 a do tej pory nawet dema nie dali... Gdybym ja robił moda dzisiaj dał bym termin na 2015 i najwyżej bym go zmniejszał. Uważam ,że lepiej dać odległy termin i wypuścić produkt wcześniej ,niż ciągle przeciągać sprawę... (DAJCIE MI DO CHOLERY DUKE NUKEM FOREVER!!!!!!!!)

Wyso77 

Wysłany: 2010-02-19, 12:35   

Dym napisał/a:
A mi się wydaje ,że "Operaton" rozwija się 2 razy szybciej niż BM: Source... Pamiętam ,że o remakeu czytałem już w 2007. Tak po za tym wkurwia mnie jak jak ktoś obiecuje premierę na 2009 a do tej pory nawet dema nie dali... Gdybym ja robił moda dzisiaj dał bym termin na 2015 i najwyżej bym go zmniejszał. Uważam ,że lepiej dać odległy termin i wypuścić produkt wcześniej ,niż ciągle przeciągać sprawę... (DAJCIE MI DO CHOLERY DUKE NUKEM FOREVER!!!!!!!!)

Potwierdzam z tą datą premiery, obiecują tak, a odwalają, nasz Team się też już nie łapie w sprawie o tą grę, bo gadają też raz tak, a raz inaczej.

Black Mesa Strona Główna » Black Mesa » Black Mesa » Half LIfe Black Mesa Dodatki i wymagania
Odpowiedz do tematu