Wysłany: 2010-01-16, 15:11 Half LIfe Black Mesa Dodatki i wymagania
Witam chciałem się dowiedzieć czy będą dodatki do BMS a dokładniej takie jak Blue Shift i oposing Force.
Wyczytałem że będzie Operation black mesa (Oposing force i Tale's Barney (Blue Shift) tylko nie wiem
czy to wymysły ludzi czy to naprawde będzie nie ejstem wtajemniczony ani troszkę a przy okazji chciałem ię dowiedzieć jak ktoś wie jakieś dokładne wymagania posiadam :
Asus M2N4-SLI
GeForce 9500GT 1GB zmieniam na 9800GTX
AMD Athlon 64 2x4200+ 2x2.2GHz zmieniam na 2x6000+ 2x3.2GHz
2GB ram 800mhz DDr2 dokupuje 2GB
Ale puki co mam ten sprzęt dopiero za 2miesiące zmienie
Dzięki za odp.
Za nim przejdzie się BMS to mam nadzieje że wyjdzie wszystko no może większa część
1 część HL była bowiem najdłuższa.
_________________ Forget about Freeman
Wysłany: 2010-02-17, 19:43
A mi się wydaje ,że "Operaton" rozwija się 2 razy szybciej niż BM: Source... Pamiętam ,że o remakeu czytałem już w 2007. Tak po za tym wkurwia mnie jak jak ktoś obiecuje premierę na 2009 a do tej pory nawet dema nie dali... Gdybym ja robił moda dzisiaj dał bym termin na 2015 i najwyżej bym go zmniejszał. Uważam ,że lepiej dać odległy termin i wypuścić produkt wcześniej ,niż ciągle przeciągać sprawę... (DAJCIE MI DO CHOLERY DUKE NUKEM FOREVER!!!!!!!!)
A mi się wydaje ,że "Operaton" rozwija się 2 razy szybciej niż BM: Source... Pamiętam ,że o remakeu czytałem już w 2007. Tak po za tym wkurwia mnie jak jak ktoś obiecuje premierę na 2009 a do tej pory nawet dema nie dali... Gdybym ja robił moda dzisiaj dał bym termin na 2015 i najwyżej bym go zmniejszał. Uważam ,że lepiej dać odległy termin i wypuścić produkt wcześniej ,niż ciągle przeciągać sprawę... (DAJCIE MI DO CHOLERY DUKE NUKEM FOREVER!!!!!!!!)
Potwierdzam z tą datą premiery, obiecują tak, a odwalają, nasz Team się też już nie łapie w sprawie o tą grę, bo gadają też raz tak, a raz inaczej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum