Wysłany: 2008-12-21, 13:03 Co Cię najbardziej urzekło w Half Life?
Szczerze jestem Ciekawy co innych najbardziej urzekło w naszym Hicie wszech czasów. 50 różnych komisji na całym świecie przyznało tej grze tytuł Game of The Year. Sprzedano 10 milionów egzemplarzy... dużo by mówić ale brakło by czasu i miejsca na to.
Mnie najbardziej urzekła niepowtarzalność, rzecz o którą wtedy było ciężko a dziś w ogóle coś takiego jak niepowtarzalność się nie spotyka, wszystkie gry są robione na jedno kopyto, a gre która zapewnia 12 i więcej godzin rozrywki próżno szukać.
najlepsze w hl1 i hl 2 oraz wszystkich dodatkach jest napewno Fabuła tych oraz w grach. na silniku suorce grafika i małe wymagania KIEDY WYJDZIE BLACK MESA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[ Dodano: 2009-05-12, 21:23 ]
sory pomjeszałem ( fabuła w tych grach , oraz)
Wysłany: 2009-05-21, 21:51
Mnie w Half Life zachwycił klimat i ilość modów
xBezix123 Gość
Wysłany: 2009-07-08, 11:44
mnie:
klimat
grafa jak na tamte czasy
fabuła
i kilmat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum